Připravte si domácí salsu promícháním všech surovin, dejte chladit. Panenku osolte, opepřete a rychle ogrilujte, cca dvě až čtyři minuty z každé strany. Maso přendejte do zapékací mísy, potřete hrubozrnnou hořčicí a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Vepřovou panenku vyndejte z trouby, nechte chvíli stát a nakrájejte na tenké plátky. Ke každé porci naservírujte mističku se salsou a kousky pita chleba.
1
Připravte si domácí salsu promícháním všech surovin, dejte chladit. Panenku osolte, opepřete a rychle ogrilujte, cca dvě až čtyři minuty z každé strany. Maso přendejte do zapékací mísy, potřete hrubozrnnou hořčicí a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Vepřovou panenku vyndejte z trouby, nechte chvíli stát a nakrájejte na tenké plátky. Ke každé porci naservírujte mističku se salsou a kousky pita chleba.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!