1
Den předem naložte maso do marinády z oleje, hořčice, medu, česneku, tymiánu, soli a pepře.
2
Rozpalte troubu na 150 °C. Panenku zprudka opečte v pánvi a dejte do zapékací mísy.
3
Přisypte jablka, hřebíčky, zakápněte olejem a zakryté alobalem pečte 10 minut. Alobal odstraňte a ještě pět minut dopečte.
4
Poté panenku nakrájejte na plátky a servírujte s pečenými jablky. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.
1
Den předem naložte maso do marinády z oleje, hořčice, medu, česneku, tymiánu, soli a pepře.
2
Rozpalte troubu na 150 °C. Panenku zprudka opečte v pánvi a dejte do zapékací mísy.
3
Přisypte jablka, hřebíčky, zakápněte olejem a zakryté alobalem pečte 10 minut. Alobal odstraňte a ještě pět minut dopečte.
4
Poté panenku nakrájejte na plátky a servírujte s pečenými jablky. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.