Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřová panenka s gratinovanými bramborami
Albert logoAlbert logo
  • Vepřová panenka s gratinovanými bramborami

Vepřová panenka s gratinovanými bramborami

Kdo by nemiloval gratinované brambory? Zapečené brambory se smetanou, máslem a parmazánem jsou vydatnou přílohou k oblíbené vepřové panence.
Vepřová panenka s gratinovanými bramborami
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo
  • Vepřová panenská svíčková 400 g
  • Česnek 4 strouž.
  • Hořčice plnotučná 1 plž
  • Cibule červená 1 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Sůl
  • Zelený pepř
  • Rozmarýn čerstvý 2 snít.
  • Brambory 800 g
  • Smetana na vaření 250 ml
  • Parmazán 100 g
  • Máslo
  • Vepřová panenská svíčková 400 g
  • Česnek 4 strouž.
  • Hořčice plnotučná 1 plž
  • Cibule červená 1 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Sůl
  • Zelený pepř
  • Rozmarýn čerstvý 2 snít.
  • Brambory 800 g
  • Smetana na vaření 250 ml
  • Parmazán 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.