Kdo by nemiloval gratinované brambory? Zapečené brambory se smetanou, máslem a parmazánem jsou vydatnou přílohou k oblíbené vepřové panence.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo
Vepřová panenská svíčková 400 g
Česnek 4 strouž.
Hořčice plnotučná 1 plž
Cibule červená 1 ks
Olej olivový 2 plž
Sůl
Zelený pepř
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Brambory 800 g
Smetana na vaření 250 ml
Parmazán 100 g
Máslo
Vepřová panenská svíčková 400 g
Česnek 4 strouž.
Hořčice plnotučná 1 plž
Cibule červená 1 ks
Olej olivový 2 plž
Sůl
Zelený pepř
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Brambory 800 g
Smetana na vaření 250 ml
Parmazán 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!