Předehřejte troubu na 250 °C. Vepřovou kýtu osušte papírovou utěrkou, svažte potravinářským provázkem, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a posypte skořicí.
2
V malé misce slijte dohromady mošt, vývar a balzamikový ocet. Rozpalte nižší hrnec s tlustým dnem, pokapejte olivovým olejem a opečte kýtu z každé strany dohněda. Pak snižte plamen, podlijte ji připravenou směsí a dejte péct do trouby na 20 minut. Poté přidejte hrušky a pečte dalších 20 minut.
1
Předehřejte troubu na 250 °C. Vepřovou kýtu osušte papírovou utěrkou, svažte potravinářským provázkem, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a posypte skořicí.
2
V malé misce slijte dohromady mošt, vývar a balzamikový ocet. Rozpalte nižší hrnec s tlustým dnem, pokapejte olivovým olejem a opečte kýtu z každé strany dohněda. Pak snižte plamen, podlijte ji připravenou směsí a dejte péct do trouby na 20 minut. Poté přidejte hrušky a pečte dalších 20 minut.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!