ReceptyVepřová kýta po toskánsku s pečeným česnekem
Vepřová kýta po toskánsku s pečeným česnekem
Italská kuchyně je velmi pestrá. Vyzkoušejte recept na pečenou vepřovou kýtu po toskánsku s bramborovou kaší s pečeným česnekem.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřová kýta 800 g
Máslo 100 g
Kmín celý 2 plž
Chilli paprička sušená 1 člž
Oregano sušené 1 plž
Rozmarýn čerstvý 2 plž
Pepř
Olej olivový
Sůl
Česnek 16 strouž.
Zakysaná smetana 150 g
Brambory 800 g
Vepřová kýta 800 g
Máslo 100 g
Kmín celý 2 plž
Chilli paprička sušená 1 člž
Oregano sušené 1 plž
Rozmarýn čerstvý 2 plž
Pepř
Olej olivový
Sůl
Česnek 16 strouž.
Zakysaná smetana 150 g
Brambory 800 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!