Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřová kýta po toskánsku s pečeným česnekem
Albert logoAlbert logo
  • Vepřová kýta po toskánsku s pečeným česnekem

Vepřová kýta po toskánsku s pečeným česnekem

Italská kuchyně je velmi pestrá. Vyzkoušejte recept na pečenou vepřovou kýtu po toskánsku s bramborovou kaší s pečeným česnekem.
Vepřová kýta po toskánsku s pečeným česnekem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřová kýta 800 g
  • Máslo 100 g
  • Kmín celý 2 plž
  • Chilli paprička sušená 1 člž
  • Oregano sušené 1 plž
  • Rozmarýn čerstvý 2 plž
  • Pepř
  • Olej olivový
  • Sůl
  • Česnek 16 strouž.
  • Zakysaná smetana 150 g
  • Brambory 800 g
  • Vepřová kýta 800 g
  • Máslo 100 g
  • Kmín celý 2 plž
  • Chilli paprička sušená 1 člž
  • Oregano sušené 1 plž
  • Rozmarýn čerstvý 2 plž
  • Pepř
  • Olej olivový
  • Sůl
  • Česnek 16 strouž.
  • Zakysaná smetana 150 g
  • Brambory 800 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.