1
Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
2
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
3
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
4
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
5
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.
1
Krkovici pokrájejte na plátky, potřete je olejem smíchaným s nasekaným rozmarýnem, opepřete a nechte pár minut odležet.
2
Do vroucí vody nasypte quinou, vařte 10 minut a sceďte.
3
Fazolky očistěte, pokrájejte na poloviny a uvařte na skus. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli pokrájejte na klínky, česnek na plátky.
4
Rozpalte pánev a plátky krkovice zprudka opečte, postačí dvě až tři minuty z každé strany. Maso sundejte z pánve, osolte, zakryjte alobalem a nechte pár minut dojít.
5
Do výpeku přilijte trochu olivového oleje, na pánev dejte cibuli a česnek a krátce orestujte. Přidejte uvařené fazolky a nechte prohřát. Do zeleninové směsi vmíchejte quinou, podle chuti osolte a podávejte s krkovicí.