Krkovici prošpikujte pomocí tenkého ostrého nože 8 stroužky česneku. Maso osolte, opepřete a posypte kmínem. Na pracovní desku rozprostřete alobal, položte na něj maso, pokapejte ho olejem obsypejte 8 stroužky česneku. Maso do alobalu zabalte, raději utvořte dvě vrstvy, aby z balíčku nic neuniklo. Položte na rozpálený gril a maso zakryjte pekáčkem nebo poklicí. Grilujte 40 minut, během kterých ho několikrát otočte.
2
Pečené maso vyndejte z grilu a nechte dalších 10 minut odpočívat v alobalu. Teprve pak rozbalte a podávejte.
1
Krkovici prošpikujte pomocí tenkého ostrého nože 8 stroužky česneku. Maso osolte, opepřete a posypte kmínem. Na pracovní desku rozprostřete alobal, položte na něj maso, pokapejte ho olejem obsypejte 8 stroužky česneku. Maso do alobalu zabalte, raději utvořte dvě vrstvy, aby z balíčku nic neuniklo. Položte na rozpálený gril a maso zakryjte pekáčkem nebo poklicí. Grilujte 40 minut, během kterých ho několikrát otočte.
2
Pečené maso vyndejte z grilu a nechte dalších 10 minut odpočívat v alobalu. Teprve pak rozbalte a podávejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!