1
Maso nakrájejte na kostky o velikosti 3–4 cm.
2
V pekáčku je promíchejte s jednou nahrubo pokrájenou cibulí, plátky česneku, solí a pepřem. Zakryté pečte na 150 °C 2 hodiny. Poté odkryjte, zvyšte teplotu na 200 °C a dopékejte 40 minut dokřupava, během pečení párkrát promíchejte.
3
Oloupané kedlubny zbavené natě nakrájejte na širší nudličky, druhou cibuli nadrobno.
4
Na másle orestujte cibuli dosklovata, zaprašte 10 g mouky a opékejte 3 minuty. Vsypte kedlubny, osolte,okořeňte kmínem a podlijte vodou. Zakryté duste 30 minut. Podle potřeby podlévejte vodou. Nakonec dochuťte cukrem a octem a ještě 5 minut provařte.
5
Zbylou cibuli nakrájejte na velmi tenké proužky. Obalte v mouce a zprudka osmahněte ve vyšší vrstvě oleje. Vyjměte děrovanou naběračkou a následně v pánvi opečte topinky.
6
Topinky servírujte obložené kedlubnovým zelím, výpečky a smaženou cibulí. Ozdobte nasekanou petrželkou
1
Maso nakrájejte na kostky o velikosti 3–4 cm.
2
V pekáčku je promíchejte s jednou nahrubo pokrájenou cibulí, plátky česneku, solí a pepřem. Zakryté pečte na 150 °C 2 hodiny. Poté odkryjte, zvyšte teplotu na 200 °C a dopékejte 40 minut dokřupava, během pečení párkrát promíchejte.
3
Oloupané kedlubny zbavené natě nakrájejte na širší nudličky, druhou cibuli nadrobno.
4
Na másle orestujte cibuli dosklovata, zaprašte 10 g mouky a opékejte 3 minuty. Vsypte kedlubny, osolte,okořeňte kmínem a podlijte vodou. Zakryté duste 30 minut. Podle potřeby podlévejte vodou. Nakonec dochuťte cukrem a octem a ještě 5 minut provařte.
5
Zbylou cibuli nakrájejte na velmi tenké proužky. Obalte v mouce a zprudka osmahněte ve vyšší vrstvě oleje. Vyjměte děrovanou naběračkou a následně v pánvi opečte topinky.
6
Topinky servírujte obložené kedlubnovým zelím, výpečky a smaženou cibulí. Ozdobte nasekanou petrželkou