Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVenkovská vepřová pečeně
Albert logoAlbert logo
  • Venkovská vepřová pečeně

Venkovská vepřová pečeně

Už jste někdy zkoušeli steak pečený na lávovém kameni? Je to mnohem zdravější způsob přípravy masa než klasické grilování. Steak se na kameni propeče rovnoměrněji, a navíc zůstane krásně šťavnatý.
Venkovská vepřová pečeně
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřová pečeně na kámen 4 ks
  • Vodka 100 ml
  • Rozinky 100 g
  • Cukr třtinový 1 plž
  • Rajský protlak 1 ks
  • Med 1 plž
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Tabasco
  • Balzamikový ocet 1 plž
  • Limetka 1 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Pepř
  • Sůl
  • Vepřová pečeně na kámen 4 ks
  • Vodka 100 ml
  • Rozinky 100 g
  • Cukr třtinový 1 plž
  • Rajský protlak 1 ks
  • Med 1 plž
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Tabasco
  • Balzamikový ocet 1 plž
  • Limetka 1 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Pepř
  • Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.