Už jste někdy zkoušeli steak pečený na lávovém kameni? Je to mnohem zdravější způsob přípravy masa než klasické grilování. Steak se na kameni propeče rovnoměrněji, a navíc zůstane krásně šťavnatý.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřová pečeně na kámen 4 ks
Vodka 100 ml
Rozinky 100 g
Cukr třtinový 1 plž
Rajský protlak 1 ks
Med 1 plž
Sojová omáčka 2 plž
Tabasco
Balzamikový ocet 1 plž
Limetka 1 ks
Olej olivový 2 plž
Pepř
Sůl
Vepřová pečeně na kámen 4 ks
Vodka 100 ml
Rozinky 100 g
Cukr třtinový 1 plž
Rajský protlak 1 ks
Med 1 plž
Sojová omáčka 2 plž
Tabasco
Balzamikový ocet 1 plž
Limetka 1 ks
Olej olivový 2 plž
Pepř
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!