1
Máslo o pokojové teplotě vyšlehejte s cukrem a medem. Pak zapracujte vejce, až vznikne hladký a našlehaný krém.
2
Do vyšlehaného másla nejprve pomocí vařečky a pak ručně zapracujte obě mouky a strouhaný kokos. Mělo by vzniknout nelepivé hladké těsto, které zabalte do potravinové fólie a nechte 30 minut odpočinout v lednici.
3
Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečicím papírem.
4
Na lehce pomoučněném vále z těsta vyválejte plát o tloušťce přibližně 4–5 mm a pomocí vykrajovátek vytvářejte různé tvary sušenek. Pokud máte razítka s písmeny, můžete na každou sušenku vyrazit například jméno.
5
Sušenky vyskládejte na plech a pečte 6–8 minut do zezlátnutí okrajů.
1
Máslo o pokojové teplotě vyšlehejte s cukrem a medem. Pak zapracujte vejce, až vznikne hladký a našlehaný krém.
2
Do vyšlehaného másla nejprve pomocí vařečky a pak ručně zapracujte obě mouky a strouhaný kokos. Mělo by vzniknout nelepivé hladké těsto, které zabalte do potravinové fólie a nechte 30 minut odpočinout v lednici.
3
Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečicím papírem.
4
Na lehce pomoučněném vále z těsta vyválejte plát o tloušťce přibližně 4–5 mm a pomocí vykrajovátek vytvářejte různé tvary sušenek. Pokud máte razítka s písmeny, můžete na každou sušenku vyrazit například jméno.
5
Sušenky vyskládejte na plech a pečte 6–8 minut do zezlátnutí okrajů.