Velikonoční varianta oblíbeného receptu klasické české kuchyně, která funguje s vajíčky stejně dobře jako s uzeným.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Fleky 400 g
Sůl
Olej slunečnicový 1,5 plž
Mléko 150 ml
Vejce 7 ks
Vepřová plec uzená 400 g
Tymián čerstvý
Kyselé okurky 8 ks
Fleky 400 g
Sůl
Olej slunečnicový 1,5 plž
Mléko 150 ml
Vejce 7 ks
Vepřová plec uzená 400 g
Tymián čerstvý
Kyselé okurky 8 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!