1
Oloupaný česnek utřete se solí do jemné pasty. Celé maso jím pomažte, následně potřete hořčicí a opepřete. Troubu předehřejte na 130 °C.
2
Rozpalte hlubší pánev s olejem, máslem a 3 snítkami rozmarýnu. Vložte maso a opečte ho ze všech stran za stálého polévání výpekem. Dejte do zapékací mísy spolu s omytými přepůlenými bramborami a pečte 50 minut.
3
Po upečení vyjměte, zabalte pečlivě celé maso do alobalu a nechte ještě 15 minut odpočinout. Před podáváním posypte hrubozrnnou solí a lístky rozmarýnu. Roastbeef krájejte ostrým nožem na velmi tenké plátky.
1
Oloupaný česnek utřete se solí do jemné pasty. Celé maso jím pomažte, následně potřete hořčicí a opepřete. Troubu předehřejte na 130 °C.
2
Rozpalte hlubší pánev s olejem, máslem a 3 snítkami rozmarýnu. Vložte maso a opečte ho ze všech stran za stálého polévání výpekem. Dejte do zapékací mísy spolu s omytými přepůlenými bramborami a pečte 50 minut.
3
Po upečení vyjměte, zabalte pečlivě celé maso do alobalu a nechte ještě 15 minut odpočinout. Před podáváním posypte hrubozrnnou solí a lístky rozmarýnu. Roastbeef krájejte ostrým nožem na velmi tenké plátky.