Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVejce v kokotkách
Albert logoAlbert logo
  • Vejce v kokotkách

Vejce v kokotkách

Vejce v kokotkách jsou klasickým českým jídlem, které se často podává během velikonočních svátků. Tento recept kombinuje lahodnou chuť čerstvých vajec s kozím sýrem a lučinou, doplněný o svěží cherry rajčata. Pečené v troubě na perfektní krémovost, jsou tyto kokotky ideální pro snídaně nebo jako lehký oběd. Posypané nasekanou petrželkou, představují vejce v kokotkách nejen chutný, ale i vizuálně přitažlivý pokrm.
Vejce v kokotkách
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Vegetariánské
Velikonoce
Snídaně

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 30 g
  • Rajčata cherry 4 ks
  • Vejce 4 ks
  • Lučina 1 ks
  • Kozí sýr 80 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Petržel hladkolistá 2 snít.
  • Máslo 30 g
  • Rajčata cherry 4 ks
  • Vejce 4 ks
  • Lučina 1 ks
  • Kozí sýr 80 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Petržel hladkolistá 2 snít.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.