ReceptyVejce Benedikt s holandskou omáčkou jako z bistra
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou jako z bistra
Už nemusíte na snídani do vybraných restaurací a bister, jednoduše si připravte vejce Benedikt s holandskou omáčkou přímo ve vaší kuchyni s naším receptem krok za krokem.
Snadné
46-60 minut
0/5
Ostatní
Snídaně
Ingredience
Složení
1 porcí
Máslo 150 g
Vinný bílý ocet 180 ml
Bobkový list 1 ks
Vejce 7 ks
Pepř celý 5 ks
Sůl
Pepř
Citronová šťáva 1 plž
Bulka celozrnná 2 ks
Parmská šunka 200 g
Máslo 150 g
Vinný bílý ocet 180 ml
Bobkový list 1 ks
Vejce 7 ks
Pepř celý 5 ks
Sůl
Pepř
Citronová šťáva 1 plž
Bulka celozrnná 2 ks
Parmská šunka 200 g
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce a výrobky z nich
Mléko a výrobky z něj
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!