1
Cizrnu slijte a propláchněte od nálevu. Rozmixujte ji mixérem s uvařenou řepou, tahini, olivovým olejem, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
2
Na rozpálený gril položte burgery a grilujte 5 minut z obou stran dozlatova. Mezitím oloupejte avokádo, omyjte ředkvičky a dejte stranou.
3
Hamburgerové bulky rozřízněte a obě poloviny opékejte 2 minuty na grilu. Spodní polovinu potřete připraveným hummusem a obložte ogrilovanými burgery, na plátky nakrájeným avokádem a ředkvičkami. Posypte mikrobylinkami ředkvičkami, přiklopte druhou stranou bulky a podávejte.
1
Cizrnu slijte a propláchněte od nálevu. Rozmixujte ji mixérem s uvařenou řepou, tahini, olivovým olejem, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
2
Na rozpálený gril položte burgery a grilujte 5 minut z obou stran dozlatova. Mezitím oloupejte avokádo, omyjte ředkvičky a dejte stranou.
3
Hamburgerové bulky rozřízněte a obě poloviny opékejte 2 minuty na grilu. Spodní polovinu potřete připraveným hummusem a obložte ogrilovanými burgery, na plátky nakrájeným avokádem a ředkvičkami. Posypte mikrobylinkami ředkvičkami, přiklopte druhou stranou bulky a podávejte.