1
Do misky vložte 350 g mraženého špenátu a nechte 15 minut povolit. Na lžíci olivového oleje mírně opečte oloupaný a prolisovaný stroužek česneku, přidejte ½ lžičky sušeného oregana a povolený špenát. Vše duste 5 minut. Špenát osolte, opepřete a zlehka promixujte tyčovým mixérem.
2
Nakrájejte na malé kostičky 200 g uzeného tofu a opečte je na lžíci olivového oleje dokřupava.
3
Přiveďte k varu vodu ve velkém hrnci, přidejte 2 lžičky soli a přisypte gnocchi. Jakmile vyplavou na hladinu, vařte je ještě další 2 minuty. Pak je hned přeceďte a vmíchejte do připraveného špenátu.
4
Servírujte do hlubokých talířů porci špenátových noků a zasypte opečeným tofu. Ať vám chutná!
1
Do misky vložte 350 g mraženého špenátu a nechte 15 minut povolit. Na lžíci olivového oleje mírně opečte oloupaný a prolisovaný stroužek česneku, přidejte ½ lžičky sušeného oregana a povolený špenát. Vše duste 5 minut. Špenát osolte, opepřete a zlehka promixujte tyčovým mixérem.
2
Nakrájejte na malé kostičky 200 g uzeného tofu a opečte je na lžíci olivového oleje dokřupava.
3
Přiveďte k varu vodu ve velkém hrnci, přidejte 2 lžičky soli a přisypte gnocchi. Jakmile vyplavou na hladinu, vařte je ještě další 2 minuty. Pak je hned přeceďte a vmíchejte do připraveného špenátu.
4
Servírujte do hlubokých talířů porci špenátových noků a zasypte opečeným tofu. Ať vám chutná!