1
Na pánvi rozehřejte 40 ml oleje a přidejte 2 očištěné, na nudličky nakrájené cibule. Opékejte dohněda. Osolte a přidejte 60 g cukru. Nechte zkaramelizovat a ochuťte 60 ml vinného octa. Provařte, aby se ocet zredukoval, a odložte.
2
V misce smíchejte lžíci sezamového oleje, 2 lžíce omáčky hoisin, 1 lžíci arašídového másla, chilli a zázvor. Omyjte 4 listy salátu. Oloupejte 2 mrkve a škrabkou je nastrouhejte na široké pásky. Nakrájejte 8 ředkviček na plátky.
3
Veggie burgery opékejte na rozpáleném grilu z obou stran 4 minuty. Bulky rozkrojte a vnitřní strany 1 minutu opékejte na grilu, aby se prohřály.
4
Obě poloviny bulek potřete připraveným arašídovým dresinkem. Na spodní polovinu vrstvěte postupně list salátu, karotku, ředkvičky a opečený burger. Přidejte lžíci karamelizované cibulky a přiklopte horní polovinou. I největší vyznavači masa si pochutnají!
1
Na pánvi rozehřejte 40 ml oleje a přidejte 2 očištěné, na nudličky nakrájené cibule. Opékejte dohněda. Osolte a přidejte 60 g cukru. Nechte zkaramelizovat a ochuťte 60 ml vinného octa. Provařte, aby se ocet zredukoval, a odložte.
2
V misce smíchejte lžíci sezamového oleje, 2 lžíce omáčky hoisin, 1 lžíci arašídového másla, chilli a zázvor. Omyjte 4 listy salátu. Oloupejte 2 mrkve a škrabkou je nastrouhejte na široké pásky. Nakrájejte 8 ředkviček na plátky.
3
Veggie burgery opékejte na rozpáleném grilu z obou stran 4 minuty. Bulky rozkrojte a vnitřní strany 1 minutu opékejte na grilu, aby se prohřály.
4
Obě poloviny bulek potřete připraveným arašídovým dresinkem. Na spodní polovinu vrstvěte postupně list salátu, karotku, ředkvičky a opečený burger. Přidejte lžíci karamelizované cibulky a přiklopte horní polovinou. I největší vyznavači masa si pochutnají!