Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVariace na salát Caesar s kuřecím masem
Albert logoAlbert logo
  • Variace na salát Caesar s kuřecím masem

Variace na salát Caesar s kuřecím masem

Variace na salát Caesar s kuřecím masem
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Americká
Recepty na každý den
Salát

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Ančovičky 15 g
  • Parmazán 25 g
  • Majonéza 40 g
  • Česnek 5 g
  • Hořčice hrubozrnná 13 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Salát římský 400 g
  • Salátová okurka 200 g
  • Rajčata cherry 150 g
  • Olej olivový 14 g
  • Hroznové víno bílé 150 g
  • Mlynářská žitná veka 400 g
  • Kuřecí prsní řízky 2 ks
  • Ančovičky 15 g
  • Parmazán 25 g
  • Majonéza 40 g
  • Česnek 5 g
  • Hořčice hrubozrnná 13 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Salát římský 400 g
  • Salátová okurka 200 g
  • Rajčata cherry 150 g
  • Olej olivový 14 g
  • Hroznové víno bílé 150 g
  • Mlynářská žitná veka 400 g
  • Kuřecí prsní řízky 2 ks

Příprava

1
V sekáčku rozmixujte lžíci vody s 25 g parmazánu nakrájeného na kousky a 15 g ančoviček na pastu. Pak přidejte 40 g majonézy, 13 g hrubozrnné hořčice, očištěných 5 g česneku, osolte, opepřete a vše rozmixujte na dresink.
2
Pod tekoucí vodou opláchněte 400 g listů římského salátu, 150 g cherry rajčat a 200 g okurky. Listy salátu natrhejte do mísy, přidejte na poloviny nakrájená cherry rajčata a na kolečka nakrájenou okurku. Nakonec opláchněte 150 g zelených hroznů, přepulte je a přidejte do salátu. Vše promíchejte s připraveným dresinkem.
3
Na rozpálené pánvi rozehřejte 14 g olivového oleje. Opečte na něm 400 g veky nakrájené na plátky dozlatova z obou stran. Obě kuřecí prsa rozkrojte podélně na 4 porce. Maso z obou stran osolte a opepřete a opečte na rozpálené pánvi 5 minut z obou stran.
4
Opečené kuřecí steaky nakrájejte na plátky. Do talířů rozdělte připravený salát. Navrch naskládejte porci kuřecího masa a opečenou topinku z veky. Vyvážený salát, po kterém nebudete mít hlad, je připravený!
1
V sekáčku rozmixujte lžíci vody s 25 g parmazánu nakrájeného na kousky a 15 g ančoviček na pastu. Pak přidejte 40 g majonézy, 13 g hrubozrnné hořčice, očištěných 5 g česneku, osolte, opepřete a vše rozmixujte na dresink.
2
Pod tekoucí vodou opláchněte 400 g listů římského salátu, 150 g cherry rajčat a 200 g okurky. Listy salátu natrhejte do mísy, přidejte na poloviny nakrájená cherry rajčata a na kolečka nakrájenou okurku. Nakonec opláchněte 150 g zelených hroznů, přepulte je a přidejte do salátu. Vše promíchejte s připraveným dresinkem.
3
Na rozpálené pánvi rozehřejte 14 g olivového oleje. Opečte na něm 400 g veky nakrájené na plátky dozlatova z obou stran. Obě kuřecí prsa rozkrojte podélně na 4 porce. Maso z obou stran osolte a opepřete a opečte na rozpálené pánvi 5 minut z obou stran.
4
Opečené kuřecí steaky nakrájejte na plátky. Do talířů rozdělte připravený salát. Navrch naskládejte porci kuřecího masa a opečenou topinku z veky. Vyvážený salát, po kterém nebudete mít hlad, je připravený!

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 14 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.