1
V sekáčku rozmixujte lžíci vody s 25 g parmazánu nakrájeného na kousky a 15 g ančoviček na pastu. Pak přidejte 40 g majonézy, 13 g hrubozrnné hořčice, očištěných 5 g česneku, osolte, opepřete a vše rozmixujte na dresink.
2
Pod tekoucí vodou opláchněte 400 g listů římského salátu, 150 g cherry rajčat a 200 g okurky. Listy salátu natrhejte do mísy, přidejte na poloviny nakrájená cherry rajčata a na kolečka nakrájenou okurku. Nakonec opláchněte 150 g zelených hroznů, přepulte je a přidejte do salátu. Vše promíchejte s připraveným dresinkem.
3
Na rozpálené pánvi rozehřejte 14 g olivového oleje. Opečte na něm 400 g veky nakrájené na plátky dozlatova z obou stran. Obě kuřecí prsa rozkrojte podélně na 4 porce. Maso z obou stran osolte a opepřete a opečte na rozpálené pánvi 5 minut z obou stran.
4
Opečené kuřecí steaky nakrájejte na plátky. Do talířů rozdělte připravený salát. Navrch naskládejte porci kuřecího masa a opečenou topinku z veky. Vyvážený salát, po kterém nebudete mít hlad, je připravený!
1
V sekáčku rozmixujte lžíci vody s 25 g parmazánu nakrájeného na kousky a 15 g ančoviček na pastu. Pak přidejte 40 g majonézy, 13 g hrubozrnné hořčice, očištěných 5 g česneku, osolte, opepřete a vše rozmixujte na dresink.
2
Pod tekoucí vodou opláchněte 400 g listů římského salátu, 150 g cherry rajčat a 200 g okurky. Listy salátu natrhejte do mísy, přidejte na poloviny nakrájená cherry rajčata a na kolečka nakrájenou okurku. Nakonec opláchněte 150 g zelených hroznů, přepulte je a přidejte do salátu. Vše promíchejte s připraveným dresinkem.
3
Na rozpálené pánvi rozehřejte 14 g olivového oleje. Opečte na něm 400 g veky nakrájené na plátky dozlatova z obou stran. Obě kuřecí prsa rozkrojte podélně na 4 porce. Maso z obou stran osolte a opepřete a opečte na rozpálené pánvi 5 minut z obou stran.
4
Opečené kuřecí steaky nakrájejte na plátky. Do talířů rozdělte připravený salát. Navrch naskládejte porci kuřecího masa a opečenou topinku z veky. Vyvážený salát, po kterém nebudete mít hlad, je připravený!