1
Nejdříve si připravte dip. Olej z lískových ořechů, olivový olej, bílý ocet a hořčici důkladně smíchejte v míse a podle chuti osolte a opepřete.
2
Plátky slaniny smažte na pánvi do křupava přibližně 5 minut.
3
Vejce vložte do studené vody, přiveďte ji k varu, a vařte přibližně 8 minut.
4
Lískové ořechy opražte na sucho v pánvi, poté nahrubo nasekejte.
5
Chřest nejprve omyjte, a poté z každého výhonku odřízněte zdřevnatělé konce. Konce lze taktéž jednoduše odlomit.
6
Následně chřest vložte do osolené vroucí vody a vařte přibližně 5 minut.
7
Připravte si talíř, doprostřed vložte vařený osušený chřest, vedle položte přepůlená vejce, posypte nalámanou osmaženou slaninou a praženými ořechy a nakonec vše přelijte připraveným dipem.
1
Nejdříve si připravte dip. Olej z lískových ořechů, olivový olej, bílý ocet a hořčici důkladně smíchejte v míse a podle chuti osolte a opepřete.
2
Plátky slaniny smažte na pánvi do křupava přibližně 5 minut.
3
Vejce vložte do studené vody, přiveďte ji k varu, a vařte přibližně 8 minut.
4
Lískové ořechy opražte na sucho v pánvi, poté nahrubo nasekejte.
5
Chřest nejprve omyjte, a poté z každého výhonku odřízněte zdřevnatělé konce. Konce lze taktéž jednoduše odlomit.
6
Následně chřest vložte do osolené vroucí vody a vařte přibližně 5 minut.
7
Připravte si talíř, doprostřed vložte vařený osušený chřest, vedle položte přepůlená vejce, posypte nalámanou osmaženou slaninou a praženými ořechy a nakonec vše přelijte připraveným dipem.