1
Maso lehce naklepejte a vložte do marinády z oleje, hořčice a octa.
2
Předehřejte troubu na 200 °C.
3
V nádobě vhodné do trouby rozpalte olej, přidejte cibule, hrušky, většinu rozmarýnu a sůl. Pět minut restujte, dokud směs nezkaramelizuje. Podlijte vínem a nechte odpařit.
4
Vložte maso a opékejte pět minut z obou stran.
5
Brambory povařte 5 minut v osolené vodě, promíchejte s olejem, solí a zbylým rozmarýnem a pečte dokřupava. Maso posypejte sýrem a dejte zapéct, dokud nezezlátne.
1
Maso lehce naklepejte a vložte do marinády z oleje, hořčice a octa.
2
Předehřejte troubu na 200 °C.
3
V nádobě vhodné do trouby rozpalte olej, přidejte cibule, hrušky, většinu rozmarýnu a sůl. Pět minut restujte, dokud směs nezkaramelizuje. Podlijte vínem a nechte odpařit.
4
Vložte maso a opékejte pět minut z obou stran.
5
Brambory povařte 5 minut v osolené vodě, promíchejte s olejem, solí a zbylým rozmarýnem a pečte dokřupava. Maso posypejte sýrem a dejte zapéct, dokud nezezlátne.