Tento nádherný skořicový věnec se na Vánoce tradičně peče v Estonsku, kde mu říkají „kringel“. Skořicově voní a krásně bude vypadat i na české štědrovečerní tabuli.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Světová kuchyně
Vánoce
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 120 g
Mléko 220 ml
Droždí čerstvé 30 g
Cukr krupicový 140 g
Mouka hladká 550 g
Vaječný žloutek 2 ks
Sůl
Skořice mletá 3 člž
Máslo 120 g
Mléko 220 ml
Droždí čerstvé 30 g
Cukr krupicový 140 g
Mouka hladká 550 g
Vaječný žloutek 2 ks
Sůl
Skořice mletá 3 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!