1
Zbavte šupin a omyjte pod tekoucí vodou 700g filet lososa. Osušte ho papírovou kuchyňskou utěrkou a přendejte na plech s pečicím papírem. Osolte, opepřete a zakapejte šťávou z 1⁄2 pomeranče.
2
Navrch nastrouhejte kůru z 1⁄2 bio citronu. Ze zbylého pomeranče a citronu nakrájejte plátky, ozdobte jimi lososa a dejte ho do trouby na 140 °C péct po dobu 25 minut. Na závěr pečení položte na lososa 40 g másla nakrájeného na tenké plátky a dopékejte dalších 5 minut.
3
Granátové jablko rozkrojte a z 1⁄4 vyloupejte zrníčka. Servírovací mísu ozdobte snítkami z čerstvého tymiánu. Nahoru položte upečeného lososa a předkrájejte ho na 7 porcí.
4
Lososa dozdobte granátovými zrníčky a ihned servírujte.
1
Zbavte šupin a omyjte pod tekoucí vodou 700g filet lososa. Osušte ho papírovou kuchyňskou utěrkou a přendejte na plech s pečicím papírem. Osolte, opepřete a zakapejte šťávou z 1⁄2 pomeranče.
2
Navrch nastrouhejte kůru z 1⁄2 bio citronu. Ze zbylého pomeranče a citronu nakrájejte plátky, ozdobte jimi lososa a dejte ho do trouby na 140 °C péct po dobu 25 minut. Na závěr pečení položte na lososa 40 g másla nakrájeného na tenké plátky a dopékejte dalších 5 minut.
3
Granátové jablko rozkrojte a z 1⁄4 vyloupejte zrníčka. Servírovací mísu ozdobte snítkami z čerstvého tymiánu. Nahoru položte upečeného lososa a předkrájejte ho na 7 porcí.
4
Lososa dozdobte granátovými zrníčky a ihned servírujte.