ReceptyVánoční makronky s pomerančovou a skořicovou ganache od Heleny Fléglové
Vánoční makronky s pomerančovou a skořicovou ganache od Heleny Fléglové
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Bezlepkové
Vánoce
Dezert
Ingredience
Složení
35 porcí
Mouka mandlová 200 g
Cukr moučkový 200 g
Kakao holandské 2 g
Skořice mletá 5 g
Vaječný bílek 136 g
Voda 80 g
Cukr krupicový 220 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 180 g
Med 15 g
Pomerančová kůra 5 g
Čokoláda bílá 260 g
Máslo 70 g
Sůl 3 g
Citronová šťáva 10 g
Mouka mandlová 200 g
Cukr moučkový 200 g
Kakao holandské 2 g
Skořice mletá 5 g
Vaječný bílek 136 g
Voda 80 g
Cukr krupicový 220 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 180 g
Med 15 g
Pomerančová kůra 5 g
Čokoláda bílá 260 g
Máslo 70 g
Sůl 3 g
Citronová šťáva 10 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!