Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVánoční hamburger s camembertem
Albert logoAlbert logo
  • Vánoční hamburger s camembertem

Vánoční hamburger s camembertem

Vánoční hamburger s camembertem
Snadné
16-30 minut
4/5
Vánoce
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Brambory 400 g
  • Camembert 4 ks
  • Hruška 1 ks
  • Med 1 člž
  • Rozmarýn sušený 1 člž
  • Olej slunečnicový
  • Sůl
  • Dresink italský 4 plž
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Džem
  • Brusinky kompotované 8 člž
  • Mix listových salátů 20 g
  • Hovězí burger Americano 880 g
  • Brambory 400 g
  • Camembert 4 ks
  • Hruška 1 ks
  • Med 1 člž
  • Rozmarýn sušený 1 člž
  • Olej slunečnicový
  • Sůl
  • Dresink italský 4 plž
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Džem
  • Brusinky kompotované 8 člž
  • Mix listových salátů 20 g
  • Hovězí burger Americano 880 g

Příprava

1
Oloupané brambory nakrájejte na 0,4 cm silné plátky. Vykrajovátkem ve tvaru hvězdy vytvořte hvězdičky, které vložte do misky s vodou.
2
Sýry vložte v otevřeném aluminiovém obalu na pekáč s pečicím papírem. Vedle vyskládejte plátky hrušky zbavené jádřince. Zakapejte medem, osolte a posypte rozmarýnem. Pečte v na 160 °C 10 minut.
3
Hvězdičky slijte a osušte na čisté utěrce. Ve vyšší vrstvě oleje smažte po 2 částech dozlatova 5 minut. Vyberte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat. Osolte.
4
Maso opečte nasucho v pánvi z každé strany 5 minut. Aby se dobře propeklo, pánev přiklopte poklicí.
5
Ke konci pečení sýrů vložte do trouby ještě rozpůlené hamburgerové housky a nechte je 2 minuty rozpéct.
6
Spodní stranu housek potřete italským dresinkem, přidejte po lžičce brusinkové marmelády, obložte salátem a masem. Na ně položte po 2 plátcích hrušky a rozpečený sýr, na který ještě dejte lžičku marmelády. Přiklopte vrchním dílem hamburgerové housky.
1
Oloupané brambory nakrájejte na 0,4 cm silné plátky. Vykrajovátkem ve tvaru hvězdy vytvořte hvězdičky, které vložte do misky s vodou.
2
Sýry vložte v otevřeném aluminiovém obalu na pekáč s pečicím papírem. Vedle vyskládejte plátky hrušky zbavené jádřince. Zakapejte medem, osolte a posypte rozmarýnem. Pečte v na 160 °C 10 minut.
3
Hvězdičky slijte a osušte na čisté utěrce. Ve vyšší vrstvě oleje smažte po 2 částech dozlatova 5 minut. Vyberte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat. Osolte.
4
Maso opečte nasucho v pánvi z každé strany 5 minut. Aby se dobře propeklo, pánev přiklopte poklicí.
5
Ke konci pečení sýrů vložte do trouby ještě rozpůlené hamburgerové housky a nechte je 2 minuty rozpéct.
6
Spodní stranu housek potřete italským dresinkem, přidejte po lžičce brusinkové marmelády, obložte salátem a masem. Na ně položte po 2 plátcích hrušky a rozpečený sýr, na který ještě dejte lžičku marmelády. Přiklopte vrchním dílem hamburgerové housky.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 5 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 47 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 5 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 19 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 47 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.