1
Mango podélně rozkrojte podél pecky. Slupku oloupejte a dužinu rozmixujte dohladka.
2
Tvaroh s mascarpone, cukrem a mlékem utřete do jemného krému.
3
Do svátečních sklenic o objemu 150 mililitrů vlijte zhruba 2cm vrstvu mangové směsi, poté naneste 2cm vrstvu mascarpone s tvarohem, poklaďte podélně rozkrojenými a nakrájenými kousky banánu dle velikosti sklenic, přelijte další mangovou vrstvou a završte opět mascarpone s tvarohem. Vložte alespoň na 1 hodinu do lednice.
4
Před podáváním ozdobte na kostičky pokrájeným kaki, granátovými a maracujovými zrníčky, hvězdami z karamboly a kokosovými lupínky.
1
Mango podélně rozkrojte podél pecky. Slupku oloupejte a dužinu rozmixujte dohladka.
2
Tvaroh s mascarpone, cukrem a mlékem utřete do jemného krému.
3
Do svátečních sklenic o objemu 150 mililitrů vlijte zhruba 2cm vrstvu mangové směsi, poté naneste 2cm vrstvu mascarpone s tvarohem, poklaďte podélně rozkrojenými a nakrájenými kousky banánu dle velikosti sklenic, přelijte další mangovou vrstvou a završte opět mascarpone s tvarohem. Vložte alespoň na 1 hodinu do lednice.
4
Před podáváním ozdobte na kostičky pokrájeným kaki, granátovými a maracujovými zrníčky, hvězdami z karamboly a kokosovými lupínky.