ReceptyVánočka s vanilkovým sabayonem s jablky a zmrzlinou od Ondřeje Korába
Vánočka s vanilkovým sabayonem s jablky a zmrzlinou od Ondřeje Korába
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Vánoce
Dezert
Ingredience
Složení
4 porce
Vánočka 300 g
Vejce 8 ks
Smetana ke šlehání 30%-33% 100 ml
Cukr moučkový 130 g
Vanilkový extrakt 1 člž
Máslo 70 g
Jablko 2 ks
Cukr krupicový 80 g
Džus jablečný 80 ml
Rum 20 ml
Bílé víno 80 ml
Jahody 8 ks
Zmrzlina Banán a karamel 160 ml
Vánočka 300 g
Vejce 8 ks
Smetana ke šlehání 30%-33% 100 ml
Cukr moučkový 130 g
Vanilkový extrakt 1 člž
Máslo 70 g
Jablko 2 ks
Cukr krupicový 80 g
Džus jablečný 80 ml
Rum 20 ml
Bílé víno 80 ml
Jahody 8 ks
Zmrzlina Banán a karamel 160 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!