1
Rozehřejte máslo a vmíchejte ho do mléka. Přidejte rozšlehaná vejce a vanilkový extrakt.
2
Smíchejte sypké ingredience a spojte je s tekutým základem, stačí, když je promícháte vařečkou. Těstem naplňte košíčky do tří čtvrtin a dejte je péct na 25 minut do trouby vyhřáté na 170 °C.
3
Upečené korpusy nechte zcela vychladnout, aby se na nich krém při zdobení neroztékal.
4
Na krém našlehejte změklé máslo do nadýchané konzistence. Tady se vyplatí použít robot nebo elektrický šlehač. Poté zašlehejte žervé a následně ručně vmíchejte ve dvou dávkách cukr. Nakonec přidejte vanilkový extrakt, krém rozdělte do misek, do každé přidejte jinou barvu a promíchejte.
5
Krémem naplňte sáček se zdobící špičkou a naneste ho na korpusy. Cupcaky zdobte podle libosti nejrůznějšími motivy vytvarovanými nebo vykrojenými z marcipánu či fondánu.
1
Rozehřejte máslo a vmíchejte ho do mléka. Přidejte rozšlehaná vejce a vanilkový extrakt.
2
Smíchejte sypké ingredience a spojte je s tekutým základem, stačí, když je promícháte vařečkou. Těstem naplňte košíčky do tří čtvrtin a dejte je péct na 25 minut do trouby vyhřáté na 170 °C.
3
Upečené korpusy nechte zcela vychladnout, aby se na nich krém při zdobení neroztékal.
4
Na krém našlehejte změklé máslo do nadýchané konzistence. Tady se vyplatí použít robot nebo elektrický šlehač. Poté zašlehejte žervé a následně ručně vmíchejte ve dvou dávkách cukr. Nakonec přidejte vanilkový extrakt, krém rozdělte do misek, do každé přidejte jinou barvu a promíchejte.
5
Krémem naplňte sáček se zdobící špičkou a naneste ho na korpusy. Cupcaky zdobte podle libosti nejrůznějšími motivy vytvarovanými nebo vykrojenými z marcipánu či fondánu.