Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyValentýnské čokoládové fondue pro více vášně
Albert logoAlbert logo
  • Valentýnské čokoládové fondue pro více vášně

Valentýnské čokoládové fondue pro více vášně

Valentýnské čokoládové fondue pro více vášně
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Valentýn
Dezert

Ingredience

Složení
2 porce
  • Čokoláda hořká Delicata 100 g
  • Čokoláda bílá Delicata 50 g
  • Jahody 1 hrs.
  • Maliny 1 hrs.
  • Borůvky 1 hrs.
  • Hroznové víno bílé 100 g
  • Hroznové víno tmavé 100 g
  • Banán 2 ks
  • Kiwi 2 ks
  • Mandarinka 1 ks
  • Máta 1 snít.
  • Čokoláda hořká Delicata 100 g
  • Čokoláda bílá Delicata 50 g
  • Jahody 1 hrs.
  • Maliny 1 hrs.
  • Borůvky 1 hrs.
  • Hroznové víno bílé 100 g
  • Hroznové víno tmavé 100 g
  • Banán 2 ks
  • Kiwi 2 ks
  • Mandarinka 1 ks
  • Máta 1 snít.

Příprava

1
Do dvou misek nalámejte zvlášť 100 g hořké čokolády a 50 g bílé čokolády. Nad vodní lázní je postupně rozpusťte.
2
Omyjte hrst čerstvých jahod, hrst malin a hrst borůvek. Jahody odstopkujte a nakrájejte na půlky. Omyjte 100 g červených a bílých hroznů. Oloupejte banány, kiwi a mandarinku. Banán nakrájejte na kolečka, kiwi na čtvrtiny a mandarinku rozdělte na jednotlivé měsíčky.
3
Na větší talíř nebo tác doprostřed umístěte misku na fondue, pod kterou zapalte svíčku, aby čokoláda zůstala tekutá. Do ní přelijte hořkou čokoládu a pak na ní vytvořte zdobení pomocí bílé čokolády. To vytvoříte tak, že pomocí párátka projedete bílé kapky čokolády do tvaru spirály a pak přidáte boční lístečky.
4
Kolem misky vyskládejte připravené ovoce a dozdobte lístky čerstvé máty. Láska chutná sladce.
1
Do dvou misek nalámejte zvlášť 100 g hořké čokolády a 50 g bílé čokolády. Nad vodní lázní je postupně rozpusťte.
2
Omyjte hrst čerstvých jahod, hrst malin a hrst borůvek. Jahody odstopkujte a nakrájejte na půlky. Omyjte 100 g červených a bílých hroznů. Oloupejte banány, kiwi a mandarinku. Banán nakrájejte na kolečka, kiwi na čtvrtiny a mandarinku rozdělte na jednotlivé měsíčky.
3
Na větší talíř nebo tác doprostřed umístěte misku na fondue, pod kterou zapalte svíčku, aby čokoláda zůstala tekutá. Do ní přelijte hořkou čokoládu a pak na ní vytvořte zdobení pomocí bílé čokolády. To vytvoříte tak, že pomocí párátka projedete bílé kapky čokolády do tvaru spirály a pak přidáte boční lístečky.
4
Kolem misky vyskládejte připravené ovoce a dozdobte lístky čerstvé máty. Láska chutná sladce.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 9 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.