1
Do dvou misek nalámejte zvlášť 100 g hořké čokolády a 50 g bílé čokolády. Nad vodní lázní je postupně rozpusťte.
2
Omyjte hrst čerstvých jahod, hrst malin a hrst borůvek. Jahody odstopkujte a nakrájejte na půlky. Omyjte 100 g červených a bílých hroznů. Oloupejte banány, kiwi a mandarinku. Banán nakrájejte na kolečka, kiwi na čtvrtiny a mandarinku rozdělte na jednotlivé měsíčky.
3
Na větší talíř nebo tác doprostřed umístěte misku na fondue, pod kterou zapalte svíčku, aby čokoláda zůstala tekutá. Do ní přelijte hořkou čokoládu a pak na ní vytvořte zdobení pomocí bílé čokolády. To vytvoříte tak, že pomocí párátka projedete bílé kapky čokolády do tvaru spirály a pak přidáte boční lístečky.
4
Kolem misky vyskládejte připravené ovoce a dozdobte lístky čerstvé máty. Láska chutná sladce.
1
Do dvou misek nalámejte zvlášť 100 g hořké čokolády a 50 g bílé čokolády. Nad vodní lázní je postupně rozpusťte.
2
Omyjte hrst čerstvých jahod, hrst malin a hrst borůvek. Jahody odstopkujte a nakrájejte na půlky. Omyjte 100 g červených a bílých hroznů. Oloupejte banány, kiwi a mandarinku. Banán nakrájejte na kolečka, kiwi na čtvrtiny a mandarinku rozdělte na jednotlivé měsíčky.
3
Na větší talíř nebo tác doprostřed umístěte misku na fondue, pod kterou zapalte svíčku, aby čokoláda zůstala tekutá. Do ní přelijte hořkou čokoládu a pak na ní vytvořte zdobení pomocí bílé čokolády. To vytvoříte tak, že pomocí párátka projedete bílé kapky čokolády do tvaru spirály a pak přidáte boční lístečky.
4
Kolem misky vyskládejte připravené ovoce a dozdobte lístky čerstvé máty. Láska chutná sladce.