1
Žloutky a cukr prošlehejte v ohnivzdorné misce na krém.
2
V rendlíku přiveďte k varu smetanu s mlékem, muškátovým oříškem a solí. Postupně, po 2–4 lžících, přimíchávejte mléčnou směs ke žloutkům, rychleji by se vejce srazila!
3
Ohnivzdornou misku postavte na kastrol s vroucí vodou, tak aby se dno nedotýkalo hladiny, a zahřívejte, až směs zhoustne. Vmíchejte vanilku a rumovou tresť, nalijte do lahve a vychlaďte.
1
Žloutky a cukr prošlehejte v ohnivzdorné misce na krém.
2
V rendlíku přiveďte k varu smetanu s mlékem, muškátovým oříškem a solí. Postupně, po 2–4 lžících, přimíchávejte mléčnou směs ke žloutkům, rychleji by se vejce srazila!
3
Ohnivzdornou misku postavte na kastrol s vroucí vodou, tak aby se dno nedotýkalo hladiny, a zahřívejte, až směs zhoustne. Vmíchejte vanilku a rumovou tresť, nalijte do lahve a vychlaďte.