1
Vlijte kokosové mléko do většího kastrolu, přisypte cukr a na velkém plameni přiveďte k varu. Plamen stáhněte na polovinu a za občasného míchání nechte lehce probublávat 15–20 minut, až karamel zhoustne.
2
Na přípravu vaflí odvažte všechny suché ingredience do misky. Vejce rozbijte do mléka a prošlehejte, směs přilijte do misky se suchými surovinami. Přidejte olej a promíchejte dohladka.
3
Rozehřejte vaflovač a potřete ho trochou oleje. Vlijte asi 200 ml těsta a opékejte 3–4 minuty dozlatova a dokřupava. Podávejte s karamelem z kokosového mléka a ozdobte borůvkami. Výborné jsou také s javorovým sirupem a banány.
1
Vlijte kokosové mléko do většího kastrolu, přisypte cukr a na velkém plameni přiveďte k varu. Plamen stáhněte na polovinu a za občasného míchání nechte lehce probublávat 15–20 minut, až karamel zhoustne.
2
Na přípravu vaflí odvažte všechny suché ingredience do misky. Vejce rozbijte do mléka a prošlehejte, směs přilijte do misky se suchými surovinami. Přidejte olej a promíchejte dohladka.
3
Rozehřejte vaflovač a potřete ho trochou oleje. Vlijte asi 200 ml těsta a opékejte 3–4 minuty dozlatova a dokřupava. Podávejte s karamelem z kokosového mléka a ozdobte borůvkami. Výborné jsou také s javorovým sirupem a banány.