Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyV pivu naložený pikantní romadur
Albert logoAlbert logo
  • V pivu naložený pikantní romadur

V pivu naložený pikantní romadur

V pivu naložený pikantní romadur
Snadné
16-30 minut
4/5
Vegetariánské
Předkrm

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Chilli paprička 1 ks
  • Cibule červená 1 ks
  • Česnek 8 strouž.
  • Romadůr 4 ks
  • Paprika mletá sladká 1 člž
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Pepř celý 5 ks
  • Feferonky nakládané 4 ks
  • Nové koření 3 ks
  • Bobkový list 3 ks
  • Pivo světlé 250 ml
  • Olej slunečnicový 200 ml
  • Chilli paprička 1 ks
  • Cibule červená 1 ks
  • Česnek 8 strouž.
  • Romadůr 4 ks
  • Paprika mletá sladká 1 člž
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Pepř celý 5 ks
  • Feferonky nakládané 4 ks
  • Nové koření 3 ks
  • Bobkový list 3 ks
  • Pivo světlé 250 ml
  • Olej slunečnicový 200 ml

Příprava

1
Cibuli oloupejte, nakrájejte na kolečka a česnek nakrájejte na plátky. Chilli papričku zbavenou jádřince nakrájejte na proužky.
2
Romadury podélně rozřízněte napůl a z obou stran posypte paprikou. Řeznou plochu potřete francouzskou hořčicí, poklaďte polovičním množstvím koleček cibule a přiklopte k sobě.
3
Zbylou cibuli a česnek, nakládané feferonky, pepř, nové koření a bobkové listy střídavě vrstvěte se sýry do sklenice.
4
V misce promíchejte pivo, slunečnicový olej a lžičku soli. Směsí zalijte sýry ve sklenici, aby byly všechny ingredience ponořené, a uzavřete víkem.
5
Nechte 3 dny rozležet při pokojové teplotě.
1
Cibuli oloupejte, nakrájejte na kolečka a česnek nakrájejte na plátky. Chilli papričku zbavenou jádřince nakrájejte na proužky.
2
Romadury podélně rozřízněte napůl a z obou stran posypte paprikou. Řeznou plochu potřete francouzskou hořčicí, poklaďte polovičním množstvím koleček cibule a přiklopte k sobě.
3
Zbylou cibuli a česnek, nakládané feferonky, pepř, nové koření a bobkové listy střídavě vrstvěte se sýry do sklenice.
4
V misce promíchejte pivo, slunečnicový olej a lžičku soli. Směsí zalijte sýry ve sklenici, aby byly všechny ingredience ponořené, a uzavřete víkem.
5
Nechte 3 dny rozležet při pokojové teplotě.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 4 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 11 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 4 dny

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 11 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 4 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 11 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 4 dny

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 11 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.