1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Máslo a med dejte do malého rendlíku a na mírném plameni zahřívejte, aby se máslo rozpustilo.
3
Oloupané a přepůlené petržele dejte na plech, přidejte česnek, zalijte medovým máslem, dobře promíchejte a osolte a opepřete. Pečte 35–40 minut.
4
Po upečení vymáčkněte 4 česneky a promíchejte je s majonézou a citronovou šťávou, aby vzniklo aïoli. Podávejte společně s pečenou petrželí.
1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Máslo a med dejte do malého rendlíku a na mírném plameni zahřívejte, aby se máslo rozpustilo.
3
Oloupané a přepůlené petržele dejte na plech, přidejte česnek, zalijte medovým máslem, dobře promíchejte a osolte a opepřete. Pečte 35–40 minut.
4
Po upečení vymáčkněte 4 česneky a promíchejte je s majonézou a citronovou šťávou, aby vzniklo aïoli. Podávejte společně s pečenou petrželí.