Receptů na utopence je spoustu, tento ale přináší příjemné urychlení. Špekáčky se díky tomu, že jsme je nakrájeli, proleží o poznání rychleji. Pokud ovšem vydržíte čekat!
Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Česká
Ingredience
Složení
4 porce
Cukr krupicový 1 člž
Olej slunečnicový 2 plž
Kvasný ocet 1 plž
Zelí kysané 500 g
Feferonky
Pepř 1 člž
Špekáčky 6 ks
Cibule 2 ks
Kyselé okurky 4 ks
Sůl 1 člž
Cukr krupicový 1 člž
Olej slunečnicový 2 plž
Kvasný ocet 1 plž
Zelí kysané 500 g
Feferonky
Pepř 1 člž
Špekáčky 6 ks
Cibule 2 ks
Kyselé okurky 4 ks
Sůl 1 člž
Příprava
1
Cukr rozpusťte ve dvou lžících vody a smíchejte s olejem a octem.
2
Přidejte okapané a pokrájené zelí, nakrájenou cibuli, feferonky dle chuti a kyselé okurky.
3
Špekáčky nakrájejte na kolečka a promíchejte. Dochuťte solí a pepřem.
1
Cukr rozpusťte ve dvou lžících vody a smíchejte s olejem a octem.
2
Přidejte okapané a pokrájené zelí, nakrájenou cibuli, feferonky dle chuti a kyselé okurky.
3
Špekáčky nakrájejte na kolečka a promíchejte. Dochuťte solí a pepřem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!