1
Vepřovou plec nakrájejte na plátky, osolte a opepřete. Rozehřejte lžíci másla a maso zprudka opečte, tři minuty z každé strany. Podlijte 150 ml vývaru, přihoďte tymián, stáhněte teplotu a nechte 25 minut dusit pod pokličkou.
2
Rozehřejte troubu na 180 °C.
3
Dýni nakrájejte na hranolky, smíchejte na plechu s olivovým olejem, osolte a dejte na 20 minut péct.
4
Na pánvi rozehřejte zbývající máslo a opečte nakrájená jablka. Posypte cukrem, skořicí a muškátovým oříškem a poduste do změknutí.
1
Vepřovou plec nakrájejte na plátky, osolte a opepřete. Rozehřejte lžíci másla a maso zprudka opečte, tři minuty z každé strany. Podlijte 150 ml vývaru, přihoďte tymián, stáhněte teplotu a nechte 25 minut dusit pod pokličkou.
2
Rozehřejte troubu na 180 °C.
3
Dýni nakrájejte na hranolky, smíchejte na plechu s olivovým olejem, osolte a dejte na 20 minut péct.
4
Na pánvi rozehřejte zbývající máslo a opečte nakrájená jablka. Posypte cukrem, skořicí a muškátovým oříškem a poduste do změknutí.