ReceptyTymiánová vepřová plec s jablky a dýňové hranolky
Tymiánová vepřová plec s jablky a dýňové hranolky
Budete až překvapeni, jak báječně si jemné vepřové maso z plece bude v této úpravě rozumět s nasládlými tóny. Pro dokonalou podzimní kombinaci k němu připravte rychlé hranolky z dýně, které jsou v troubě hotové skoro bez starání.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřová plec 600 g
Sůl
Vývar 150 ml
Pepř
Tymián sušený 1 člž
Dýně Hokkaidó 600 g
Olej olivový
Jablko 2 ks
Cukr krupicový 1 plž
Muškátový oříšek
Skořice mletá 1/2 člž
Máslo 2 plž
Vepřová plec 600 g
Sůl
Vývar 150 ml
Pepř
Tymián sušený 1 člž
Dýně Hokkaidó 600 g
Olej olivový
Jablko 2 ks
Cukr krupicový 1 plž
Muškátový oříšek
Skořice mletá 1/2 člž
Máslo 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!