1
Předehřejte troubu na 190 °C. Oválnou formu nebo tzv. srnčí hřbet vymažte máslem a vysypte kokosem. Zbylé máslo rozpusťte a v robotu rozdrťte sušenky spolu s máslem. Vznikne hmota, kterou prsty namačkejte na dno a do stran formy.
2
V kastrůlku přiveďte k varu povolené borůvky s cukrem a na mírném plameni nechte vařit 10 minut. Přendejte do misky a rozmixujte ponorným mixérem.
3
Do větší mísy dejte zbylé ingredience a dobře vyšlehejte šlehačem. Hmotu přelijte do formy a povrch uhlaďte stěrkou. Nakonec doprostřed koláče vlijte borůvkovou omáčku, nožem ji lehce rozetřete do stran a dejte péct. Po vyjmutí nechte koláč vychladnout ve formě, následně ho dejte ještě ztuhnout do lednice alespoň na jednu hodinu.
1
Předehřejte troubu na 190 °C. Oválnou formu nebo tzv. srnčí hřbet vymažte máslem a vysypte kokosem. Zbylé máslo rozpusťte a v robotu rozdrťte sušenky spolu s máslem. Vznikne hmota, kterou prsty namačkejte na dno a do stran formy.
2
V kastrůlku přiveďte k varu povolené borůvky s cukrem a na mírném plameni nechte vařit 10 minut. Přendejte do misky a rozmixujte ponorným mixérem.
3
Do větší mísy dejte zbylé ingredience a dobře vyšlehejte šlehačem. Hmotu přelijte do formy a povrch uhlaďte stěrkou. Nakonec doprostřed koláče vlijte borůvkovou omáčku, nožem ji lehce rozetřete do stran a dejte péct. Po vyjmutí nechte koláč vychladnout ve formě, následně ho dejte ještě ztuhnout do lednice alespoň na jednu hodinu.