Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyTvarohové koblížky plněné pudinkem
Albert logoAlbert logo
  • Tvarohové koblížky plněné pudinkem

Tvarohové koblížky plněné pudinkem

Tvarohové koblížky plněné pudinkem
Náročné
46-60 minut
3/5
Česká
Masopust
Dezert

Ingredience

Složení
10 porcí
  • Máslo 100 g
  • Mouka hladká 150 g
  • Kypřící prášek 4 člž
  • Mléko 300 ml
  • Tvaroh polotučný 200 g
  • Olej slunečnicový 50 ml
  • Pudink vanilkový 1 ks
  • Cukr krupicový 115 g
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Rum 2 plž
  • Sůl
  • Cukr moučkový
  • Máslo 100 g
  • Mouka hladká 150 g
  • Kypřící prášek 4 člž
  • Mléko 300 ml
  • Tvaroh polotučný 200 g
  • Olej slunečnicový 50 ml
  • Pudink vanilkový 1 ks
  • Cukr krupicový 115 g
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Rum 2 plž
  • Sůl
  • Cukr moučkový

Příprava

1
Hladkou mouku promíchejte s práškem do pečiva špetkou soli.
2
Přidejte 75 g tvarohu, 50 ml mléka, 50 ml oleje, 40 g krupicového cukru a vanilkový cukr. Zpracujte ručně nebo v robotu do vláčného těsta.
3
Rozdělte ho na 10–12 stejných dílů a vytvarujte koule.
4
Smažte je ve větší vrstvě oleje – na první straně přikryté poklicí, na druhé odkryté. Hotové odkládejte na kuchyňský papír.
5
V průběhu smažení začněte připravovat pudinkovou náplň. Odměřte si 250 ml mléka. Pudinkový prášek rozmíchejte v troše mléka se 75 g cukru (cca 3 lžíce).
6
Zbylé mléko přiveďte téměř k varu a poté v něm rozmíchejte rozpuštěný pudinkový prášek. Za stálého míchání nechte pudink zhoustnout. Odstavte a nechte vychladnout.
7
100 g másla pokojové teploty ušlehejte se 125 g tvarohu a rumem. Směs vmíchejte do pudinku a cukrářským sáčkem plňte koblihy. Podávejte pocukrované.
1
Hladkou mouku promíchejte s práškem do pečiva špetkou soli.
2
Přidejte 75 g tvarohu, 50 ml mléka, 50 ml oleje, 40 g krupicového cukru a vanilkový cukr. Zpracujte ručně nebo v robotu do vláčného těsta.
3
Rozdělte ho na 10–12 stejných dílů a vytvarujte koule.
4
Smažte je ve větší vrstvě oleje – na první straně přikryté poklicí, na druhé odkryté. Hotové odkládejte na kuchyňský papír.
5
V průběhu smažení začněte připravovat pudinkovou náplň. Odměřte si 250 ml mléka. Pudinkový prášek rozmíchejte v troše mléka se 75 g cukru (cca 3 lžíce).
6
Zbylé mléko přiveďte téměř k varu a poté v něm rozmíchejte rozpuštěný pudinkový prášek. Za stálého míchání nechte pudink zhoustnout. Odstavte a nechte vychladnout.
7
100 g másla pokojové teploty ušlehejte se 125 g tvarohu a rumem. Směs vmíchejte do pudinku a cukrářským sáčkem plňte koblihy. Podávejte pocukrované.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 10.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 8 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě dnes

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě dnes

Od 10.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 8 dní

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě dnes

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 15 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.