Tvaroh, zakysanou smetanu, sůl, limetkovou štávu a olivový olej vyšlehejte do hladkého krému. Porcelánovou mísu dobře vytřete rozkrojeným stroužkem česneku. Je-li česnek méně aromatický, můžete do pomazánky malý kousek stroužku prolisovat. Krém v míse dobře promíchejte s ořechy a řeřichou. Dochuťte solí a limetkovou štávou a nechte asi půl hodiny v ledničce uležet. Hotovou pomazánku mažte na pečivo a zdobte ředkvičkami, pažitkou a/nebo vlašskými ořechy.
1
Tvaroh, zakysanou smetanu, sůl, limetkovou štávu a olivový olej vyšlehejte do hladkého krému. Porcelánovou mísu dobře vytřete rozkrojeným stroužkem česneku. Je-li česnek méně aromatický, můžete do pomazánky malý kousek stroužku prolisovat. Krém v míse dobře promíchejte s ořechy a řeřichou. Dochuťte solí a limetkovou štávou a nechte asi půl hodiny v ledničce uležet. Hotovou pomazánku mažte na pečivo a zdobte ředkvičkami, pažitkou a/nebo vlašskými ořechy.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!