1
V misce vyšlehejte hladkou pomazánku z 250 g tvarohu, 2 lžic kozího jogurtu, lžíce mléka, špetky soli a pepře.
2
Pomazánkou potřete plátky bio semínkového chleba.
3
Omyjte 100 g rajčat a přepulte napůl nebo nakrájejte na čtvrtinky. Naaranžujte je na tvarohovou pomazánku jako třešně se stopkou.
4
Na stopky použijte pažitku a lístky vytvořte z bazalky. Zalahodí i těm nejmlsnějším jazýčkům.
1
V misce vyšlehejte hladkou pomazánku z 250 g tvarohu, 2 lžic kozího jogurtu, lžíce mléka, špetky soli a pepře.
2
Pomazánkou potřete plátky bio semínkového chleba.
3
Omyjte 100 g rajčat a přepulte napůl nebo nakrájejte na čtvrtinky. Naaranžujte je na tvarohovou pomazánku jako třešně se stopkou.
4
Na stopky použijte pažitku a lístky vytvořte z bazalky. Zalahodí i těm nejmlsnějším jazýčkům.