Lečo je tradiční pokrm, který si zamilujete pro jeho snadnou a rychlou přípravu. Tento recept na lečo kombinuje čerstvé papriky, rajčata a cibuli s vejci a klobásou, což vytváří lahodnou a sytou směs. Ideální volba pro rychlý oběd nebo večeři, když nemáte moc času na vaření, ale chcete si pochutnat na něčem chutném a výživném.
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 1 ks
Paprika červená 6 ks
Rajče 4 ks
Vejce 6 ks
Olej slunečnicový 3 plž
Sůl
Pepř
Chléb
Pažitka čerstvá
Klobása čabajka 180 g
Cibule 1 ks
Paprika červená 6 ks
Rajče 4 ks
Vejce 6 ks
Olej slunečnicový 3 plž
Sůl
Pepř
Chléb
Pažitka čerstvá
Klobása čabajka 180 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!