1
Zelené fazolové lusky potřete olivovým olejem. Ochuťte je solí, pepřem, parmazánem a mletým česnekem. Rovnoměrně je poklaďte na lehce vymazaný plech na pečení. Pečte je při teplotě 220 °C přibližně 30 minut. V polovině pečení lusky obraťte. Všechny ingredience na omáčku, kromě kukuřičného škrobu a vody, rozšlehejte v misce metličkou. Na mírném ohni přiveďte k varu. Vařte asi 15 minut a občas promíchejte, aby se omáčka nepřichytila. V hrnku rozšlehejte vodu s kukuřičným škrobem a směs vlijte do omáčky. Omáčku stále míchejte, dokud ji škrob nezahustí. To trvá přibližně 2 minuty. Tuňáka umyjte a osušte kuchyňskou utěrkou. Osolte, opepřete a pokapejte olivovým olejem. Smíchejte dva druhy sezamových semínek a syrového tuňáka v nich důkladně obalte. Rozehřejte pánev a až bude rozpálená, tuňáka opékejte přibližně 1–2 minuty z každé strany. Tuňák nesmí být zcela propečený, ve středu by měl zůstat syrový.