1
Ve velké míse smíchejte najemno nakrouhané zelí a ledový salát, pokrájenou jarní cibulku, mrkev pokrájenou na tenké hranolky a nahrubo natrhaný koriandr.
2
V malé misce smíchejte 3 lžíce olivového oleje se sezamovým olejem, sójovou omáčkou, medem, šťávou ze 2 limet, prolisovaným česnekem a najemno nastrouhaným zázvorem.
3
Tuňáka omyjte a důkladně osušte papírovou utěrkou. Osolte ho a opepřete z obou stran. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a tuňáka opékejte z obou stran 45 sekund. Nechte chvíli stranou odpočinout, pokrájejte na plátky a servírujte se salátem promíchaným se zálivkou a klínky limety.
1
Ve velké míse smíchejte najemno nakrouhané zelí a ledový salát, pokrájenou jarní cibulku, mrkev pokrájenou na tenké hranolky a nahrubo natrhaný koriandr.
2
V malé misce smíchejte 3 lžíce olivového oleje se sezamovým olejem, sójovou omáčkou, medem, šťávou ze 2 limet, prolisovaným česnekem a najemno nastrouhaným zázvorem.
3
Tuňáka omyjte a důkladně osušte papírovou utěrkou. Osolte ho a opepřete z obou stran. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a tuňáka opékejte z obou stran 45 sekund. Nechte chvíli stranou odpočinout, pokrájejte na plátky a servírujte se salátem promíchaným se zálivkou a klínky limety.