1
Troubu předehřejte na 200 °C. Olivový olej rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte cibuli a opékejte ji dozlatova asi 6 minut. Ve větší misce našlehejte vejce se smetanou, solí a pepřem.
2
Listové těsto rozválejte a vyložte jím kulatou formu s odnímatelným dnem. Přesahující konce odřízněte a dno propíchejte vidličkou.
3
Tuňáka nechte okapat a rozdělte ho na kousky. Spolu s opečenou cibulí a rukolou ho rozložte na těsto.
4
Opatrně přelijte vajíčkovou směsí a pečte asi 20 minut, nebo dokud není koláč hotový. Podávejte ozdobené rukolou.
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Olivový olej rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte cibuli a opékejte ji dozlatova asi 6 minut. Ve větší misce našlehejte vejce se smetanou, solí a pepřem.
2
Listové těsto rozválejte a vyložte jím kulatou formu s odnímatelným dnem. Přesahující konce odřízněte a dno propíchejte vidličkou.
3
Tuňáka nechte okapat a rozdělte ho na kousky. Spolu s opečenou cibulí a rukolou ho rozložte na těsto.
4
Opatrně přelijte vajíčkovou směsí a pečte asi 20 minut, nebo dokud není koláč hotový. Podávejte ozdobené rukolou.