1
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu s 1 lžící kokosového oleje. Polovinu rozpuštěné čokolády nalijte do papírových košíčků na muffiny jako první vrstvu. Dejte na 15 minut do mrazáku ztuhnout.
2
Stejně jako čokoládu rozpusťte arašídové máslo se zbylým kokosovým olejem. Jakmile čokoládová vrstva ztuhne, polijte ji rozpuštěným arašídovým máslem a opět vložte na 15 minut do mrazáku.
3
Na ztuhlou arašídovou vrstvu nalijte druhou polovinu rozpuštěné čokolády. Ihned posypte část košíčků nadrcenými arašídy, část lyofilizovanými malinami a naposledy vložte na 15 minut do mrazáku.
1
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu s 1 lžící kokosového oleje. Polovinu rozpuštěné čokolády nalijte do papírových košíčků na muffiny jako první vrstvu. Dejte na 15 minut do mrazáku ztuhnout.
2
Stejně jako čokoládu rozpusťte arašídové máslo se zbylým kokosovým olejem. Jakmile čokoládová vrstva ztuhne, polijte ji rozpuštěným arašídovým máslem a opět vložte na 15 minut do mrazáku.
3
Na ztuhlou arašídovou vrstvu nalijte druhou polovinu rozpuštěné čokolády. Ihned posypte část košíčků nadrcenými arašídy, část lyofilizovanými malinami a naposledy vložte na 15 minut do mrazáku.