ReceptyTrhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Sůl
Brambory typu A 400 g
Olej slunečnicový 10 ml
Tymián čerstvý 2 snít.
Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
Fazolky zelené 200 g
Sůl
Brambory typu A 400 g
Olej slunečnicový 10 ml
Tymián čerstvý 2 snít.
Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
Fazolky zelené 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!