Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyTrhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Albert logoAlbert logo
  • Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu

Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu

Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Sůl
  • Brambory typu A 400 g
  • Olej slunečnicový 10 ml
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
  • Fazolky zelené 200 g
  • Sůl
  • Brambory typu A 400 g
  • Olej slunečnicový 10 ml
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
  • Fazolky zelené 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.