1
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Na 2 lžících olivového oleje pomalu opékejte cibuli. Po chvíli přidejte oloupaný a prolisovaný česnek. Spolu promíchávejte ještě minutu a vlijte rajčata z plechovky a víno. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Nakonec vmíchejte pokrájené olivy, propláchnuté kapary a ještě chvíli promíchávejte.
2
Tresku zakápněte zbylým olejem, osolte, opepřete a opečte z obou stran.
3
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a špagety uvařte podle návodu na obalu. Sceďte, přidejte k omáčce a promíchejte. Dochuťte citronovou šťávou.
4
Špagety servírujte s treskou a nadrobno pokrájenou petrželkou.
5
TIP : petrželka balená - petržel od českých pěstitelů najdete v naší Tržnici.
1
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Na 2 lžících olivového oleje pomalu opékejte cibuli. Po chvíli přidejte oloupaný a prolisovaný česnek. Spolu promíchávejte ještě minutu a vlijte rajčata z plechovky a víno. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Nakonec vmíchejte pokrájené olivy, propláchnuté kapary a ještě chvíli promíchávejte.
2
Tresku zakápněte zbylým olejem, osolte, opepřete a opečte z obou stran.
3
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a špagety uvařte podle návodu na obalu. Sceďte, přidejte k omáčce a promíchejte. Dochuťte citronovou šťávou.
4
Špagety servírujte s treskou a nadrobno pokrájenou petrželkou.
5
TIP : petrželka balená - petržel od českých pěstitelů najdete v naší Tržnici.