Jak na rybu rychle a efektně? Zabalte tresčí filet s pokrájenou zeleninou a bylinkami do pečicího papíru a upečte v troubě. Chuť bylinek a zeleniny se s rybou krásně propojí. Stolování bude navíc o hodně zábavnější.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Paprika červená 1 ks
Paprika žlutá 1 ks
Cuketa 1 ks
Sůl
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Lilek 1 ks
Treska tmavá 400 g
Olej olivový 4 plž
Pepř
Bageta 1 ks
Citronová šťáva 4 plž
Paprika červená 1 ks
Paprika žlutá 1 ks
Cuketa 1 ks
Sůl
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Lilek 1 ks
Treska tmavá 400 g
Olej olivový 4 plž
Pepř
Bageta 1 ks
Citronová šťáva 4 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!