1
Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a připravte si provázek.
2
Mrkev očistěte a nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
3
Rybu omyjte, osušte a rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a přidejte pár snítek tymiánu.
4
Papír zaviňte do tvaru měšce a pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
5
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a připravte si provázek.
2
Mrkev očistěte a nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
3
Rybu omyjte, osušte a rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a přidejte pár snítek tymiánu.
4
Papír zaviňte do tvaru měšce a pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
5
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.