1
Rajčata omyjte, nasekejte nadrobno a dejte stranou. Do mixéru přidejte omytou, zbavenou semínek a nakrájenou chilli papričku, prolisovaný česnek, na kostičky nakrájenou očištěnou cibuli a čerstvý koriandr. Přilijte 1 lžíci olivového oleje a vše dobře promixujte. Salsu přelijte do misky, přidejte rajčata, promíchejte a dejte do lednice.
2
Mezitím kuskus vsypte do misky a zalijte 500 ml vroucí vody. Přidejte bujón a vše promíchejte. Pak přiklopte poklicí a nechte vodu zcela vstřebat. Nakonec ochuťte nasekaným čerstvým koprem a petrželkou a promíchejte.
3
Tresku osolte, opepřete a opékejte na zbylém rozehřátém oleji z každé strany asi 4 minuty. Pak přidejte máslo, stáhněte plamen a vsypte olivy. Vše poduste pod poklicí cca 5 minut.
4
Na talíře servírujte připravený kuskus, přidejte filet z tresky spolu s olivami a vše přelijte vychlazenou salsou. Ozdobte čerstvým koprem a petrželkou.
1
Rajčata omyjte, nasekejte nadrobno a dejte stranou. Do mixéru přidejte omytou, zbavenou semínek a nakrájenou chilli papričku, prolisovaný česnek, na kostičky nakrájenou očištěnou cibuli a čerstvý koriandr. Přilijte 1 lžíci olivového oleje a vše dobře promixujte. Salsu přelijte do misky, přidejte rajčata, promíchejte a dejte do lednice.
2
Mezitím kuskus vsypte do misky a zalijte 500 ml vroucí vody. Přidejte bujón a vše promíchejte. Pak přiklopte poklicí a nechte vodu zcela vstřebat. Nakonec ochuťte nasekaným čerstvým koprem a petrželkou a promíchejte.
3
Tresku osolte, opepřete a opékejte na zbylém rozehřátém oleji z každé strany asi 4 minuty. Pak přidejte máslo, stáhněte plamen a vsypte olivy. Vše poduste pod poklicí cca 5 minut.
4
Na talíře servírujte připravený kuskus, přidejte filet z tresky spolu s olivami a vše přelijte vychlazenou salsou. Ozdobte čerstvým koprem a petrželkou.