Rybí filety zapečené v bylinkové krustě vás potěší rychlou přípravou a lahodnou chutí s vůní křupavé bylinkové strouhanky. V doprovodu mrkvového pyré máte na stole rázem krásnou a noblesní večeři.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Středomořská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 50 g
Brambory typu C 200 g
Sůl
Mrkev 400 g
Treska tmavá filet 4 ks
Olej olivový 3 plž
Strouhanka 100 g
Pepř
Kopr 1/2 hrs.
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Máta 1/2 hrs.
Citron 1/2 ks
Máslo 50 g
Brambory typu C 200 g
Sůl
Mrkev 400 g
Treska tmavá filet 4 ks
Olej olivový 3 plž
Strouhanka 100 g
Pepř
Kopr 1/2 hrs.
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Máta 1/2 hrs.
Citron 1/2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!