Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyTreska s bylinkovou krustou
Albert logoAlbert logo
  • Treska s bylinkovou krustou

Treska s bylinkovou krustou

Rybí filety zapečené v bylinkové krustě vás potěší rychlou přípravou a lahodnou chutí s vůní křupavé bylinkové strouhanky. V doprovodu mrkvového pyré máte na stole rázem krásnou a noblesní večeři.
Treska s bylinkovou krustou
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Středomořská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 50 g
  • Brambory typu C 200 g
  • Sůl
  • Mrkev 400 g
  • Treska tmavá filet 4 ks
  • Olej olivový 3 plž
  • Strouhanka 100 g
  • Pepř
  • Kopr 1/2 hrs.
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
  • Máta 1/2 hrs.
  • Citron 1/2 ks
  • Máslo 50 g
  • Brambory typu C 200 g
  • Sůl
  • Mrkev 400 g
  • Treska tmavá filet 4 ks
  • Olej olivový 3 plž
  • Strouhanka 100 g
  • Pepř
  • Kopr 1/2 hrs.
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
  • Máta 1/2 hrs.
  • Citron 1/2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.